donderdag 21 juli 2011

sleutelhangers en tuin

Siemen had vandaag zijn laatste schooldag en voor zijn 2 juffen heb ik sleutelhangers gemaakt. De andere zijn voor de oppas en haar dochter.
Siemen was ook echt aan vakantie toe. Morgen moet ik nog even werken en dan heb ik ook lekker vakantie. Dan gaan we heerlijk genieten.

Zo zag de groententuin er een paar weken geleden uit en hieronder zie je hoe het er nu uit ziet.
Hier wat foto's van onze tuin. Samen met Siemen en Femke heb ik een groententuin gemaakt en wat fruitbomen in onze tuin gezet. We smullen heerlijk van onze groenten. De kinderen helpen goed mee, met water geven en slakken weg halen etc. We hebben nogal last van slakken en de kinderen vinden dat gelukkig een leuk klusje, hoef ik het niet te doen. Ook genieten ze van het helpen klaarmaken, de sla wordt zorvuldig door hun gewassen. Ook als is ons groententuintje niet zo groot we eten er bijna elke dag van. We kweken het op in potten op het terras en als er weer wat ruimte is zetten we het in de tuin, zo hebben we er de hele zomer plezier van.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Ellen,
  Wat leuk dat je mij gaat volgen. Je maakt zelf ook erg leuke dingen. Het blousje voor Siemen vind ik erg leuk. Ik heb zelf ook jongens en maak eigenlijk te weinig voor ze, terwijl ze het zo leuk vinden.
  Groetjes Anitha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke sleutelhangers!! Daar zullen de ontvangers blij mee zijn!!
  En heerlijk zo'n moestuintje. Eten uit de moestuin smaakt altijd zoveel lekkerder dan uit de winkel, leuk dat de kinderen zo meehelpen!
  Groetjes Ingeborg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat en vrolijke sleutelhangers, die zullen wel in de smaak vallen. Geniet lekker van jullie vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen