zondag 1 januari 2012

sleutelhangers haarspeldjes en rimpeljurkje


Dit rimpeljurkje maakte ik voor mijzelf uit de nieuwe Stitch&Sew en staat ook in de knip van december 2011.
Het jurkje valt erg groot en lang. Ik heb het jurkje al een heel stuk in genomen. Maar vind het nog niet zo mooi zitten, misschien komt het ook wel door de rimpels. Tips zijn welkom. Ik heb van de lengte 20 cm afgehaald, mij staat het mooier net boven de knie. Ik heb vrij korte benen en dan lijken mijn benen voor mijn gevoel wat langer.
De hals heb ik afgewerkt met elastisch biaisband en de mouwen iets gerimpeld en toen ook afgewerkt met elastisch biaisband
Nog wat kleine cadeautjes gemaakt, altijd leuk om te geven.

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke stof heb je gebruikt voor het jurkje!! Ik heb de jurk ook hier en daar moeten aanpassen voordat ik tevreden was!!Leuke cadeautjes, altijd makkelijk om op voorraad te hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie stof zeg !
  Je jurk zit inderdaad nog wat ruim, maar dat zal ook wel door de rimpels komen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi jurkje, misschien de zijnnaden nog wat innemen? Ik vind het een erg mooi stofje, zou zonder zijn dat je hem niet aandoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst natuurlijk een gelukkig en creatief 2012 toegewenst!
  Mooi jurkje! Ik vind de stof helemaal super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het jurkje echt goed staan.leuke stof ook!Misschien iets innemen?Maar verder houden zo!De sleutelhangers en haarspeldjes zijn mooie cadeautjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een heerlijk jurkje!!
  Gelukkig nieuwjaar, voor jullie allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ellen,
  Ik zat even je blog te bekijken, maar wat een leuke dingen maak je! Lekker vrolijk, veel stipjes, ben ik erg weg van! Leuk dat je dochter ook Femke heet. Ik ga je volgen.
  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk model jurkje en een mooie stof heb je ervoor gebruikt. Ik zou ook proberen om de zijnaden nog iets in te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Owwww wat maak jij leuke dingen zeg!!!! Ik ben meteen volger geworden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ondanks dat je vindt dat het jurkje niet helemaal is zoals je wilt vind ik hem supermooi! Ik vind de maten in Knip(pie) ook altijd erg groot vallen, zo wordt het een gok om iets te maken. Maar zoals gezegd: het ziet er super uit! En ben net als de rest weg van je stof. Leuk ook die frutsels, je bent weer creatief begonnen zo in 2012. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ellen, ik heb je via mijn blog een Liebster Blog Award gegeven, omdat ik geniet van de mooie dingen die je maakt en wie weet, maak ik weer iemand blij die jouw blog vindt en hier inspiratie opdoet! Mocht je het leuk vinden, dan kan je de award aannemen en op jouw beurt weer doorgeven. Kijk maar!
  Veel groetjes,
  Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb dit bericht geloof ik van je gemist, maar alsnog even een reactie..erg leuk jurkje heb je gemaakt, ik weet niet of je het misschien al had gedaan, maar misschien inderdaad nog innemen? Ik vind rimpels in een zijnaad juist mooi, kleed mooi slank af.

  groetjes, Elske

  BeantwoordenVerwijderen